غیر نقد و بررسی
199 بازدید ها 1نظر

طرز تهیه کوکوی بادمجان

توسطدراسفند ۹, ۱۳۹۶
 

مواد لازم :

بادمجان ۳ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه کوکوی بادمجان حلقه شده  :

بادمجان ها را پوست کنده و به صورت حلقه ای برش دهید.
در تابه روغن ریخته و روی حرارت داغ کنید،بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
بادمجان های سرخ شده را در صافی بریزید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
در کاسه ای تخم مرغ ها، پیاز طلایی شده،‌ زردچوبه،‌ بادمجان،‌ نمک و فلفل را مخلوط کرده و در روغن داغ شده بریزید.
درِ تابه را بگذارید و یک طرف کوکو که طلایی شد طرف دیگر آن را هم سرخ کنید.

ارسال نظر