آخرین مقالات
 
tah-chin-meygu

طرز تهیه ته چین میگو

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب‌پز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آب‌ لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو افزوده و مرتب هم بزنید
salad-havij

طرز تهیه سالاد هویج

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل،‌ آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید

kukuye-konjed

کوکوی کنجد

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
سیب زمینی را پوست گرفته و در قابلمه همراه آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود. سیب زمینی سرد شده و پیاز را در کاسه ای رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل، دارچین، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیب زمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید.
anar-o-ros-mary

نوشیدنی انار و رزماری

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
آب انار، سودا و آب لیمو ترش را با هم ترکیب کنید و داخل لیوان های سرو بریزید. یک شاخه رزماری و یک برش لیموترش و تکه های یخ را داخل لیوان قرار داده و سرو نمایید.