آخرین مقالات
 
latari-8

نقد و بررسی فیلم ایرانی لاتاری

توسطاستیمدراسفند ۱۱, ۱۳۹۶
این مطلب نقد فیلم لاتاری نیست که یکی از فیلم‌های بخش سودای سیمرغ سی و ششمین جشنواره فیلم فجر است. شکوه و شکایت هم نیست. تأسف و حسرت برای فیلم‌سازی که فیلم قبلی‌اش را دوست داشتم و میزانسن‌ها و شکل تدوین و روند فیلم‌نامه‌اش را تحسین می‌کردم، هم نیست.
tah-chin-meygu

طرز تهیه ته چین میگو

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب‌پز کنید. پیاز و سیر را با روغن تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود. میگوها را پس از صاف کردن به همراه سبزی به پیاز داغ اضافه کنید و 10 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. فلفل دلمه‌ای، زردچوبه، گرد لیمو عمانی، آب‌ لیمو، فلفل و مقداری نمک به میگو افزوده و مرتب هم بزنید

salad-havij

طرز تهیه سالاد هویج

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
هویج ها را رشته کرده و وسط ظرف قرار دهید. پرتقال ها را فیله کرده و دور ظرف بچینید و بعد روی آن پرک بادام بریزید. عسل،‌ آب لیمو، فلفل سیاه، گلپر و روغن سالاد را با هم مخلوط کرده و روی سالاد بریزید
shir-anbe

طرز تهیه شیر انبه

توسطاستیمدراسفند ۹, ۱۳۹۶
انبه ها را در مخلوط کن ریخته و خوب له کنید،‌ سپس شیر و شکر را به آن افزوده و یک دقیقه هم بزنید. در پایان ماست را داخل آن ریخته و بعد از این که به خوبی مخلوط شد با یخ سرو نمایید.